Disclaimer – SC ProDefence SRL

Pagini asociate:

Prodefence – Servicii Securitate Cibernetică – https://www.prodefence.ro/
Prodeence – Blog – https://www.prodefence.org/
Proiect Cyber AID – Educație cibernetică – https://www.cyberaid.eu/
Proiect Siguranța Digitală – Educație cibernetică – https://www.siguranțadigitala.ro/
Cyber Chat – Chat pentru susținerea în cazul situațiilor din zona securității ciberetice – Inclus în paginile anterioare.

Scopul Informațiilor: Informațiile furnizate pe acest site web au scop pur informativ și educativ. Scopul este de a vă oferi o înțelegere mai bună a aspectelor legate de securitatea cibernetică, inclusiv, dar fără a se limita la, analize malware, testare de penetrare (pentesting), analize de fraude financiare și educație cibernetică.

Natură Generală a Conținutului: Conținutul acestui site reprezintă opinii generale interpretate din spa’iul public/ virtual și nu trebuie tratat ca sfat specific pentru orice situație individuală. SC ProDefence SRL nu își asumă responsabilitatea pentru acțiunile sau interpretările făcute de utilizatori pe baza informațiilor publicate pe site.

Fără Garanții: Informațiile sunt furnizate „așa cum sunt”, fără garanții de exactitate, completitudine sau actualitate. Deși facem eforturi pentru a menține informațiile actualizate și corecte, nu putem garanta că acestea vor răspunde nevoilor specifice ale fiecărui utilizator.

Riscuri și Responsabilitate: Utilizatorii trebuie să fie conștienți că domeniul securității cibernetice este în continuă schimbare și evoluție. Prin urmare, utilizarea informațiilor de pe acest site se face pe propriul risc. SC ProDefence SRL nu va fi responsabilă pentru pierderi sau daune directe, indirecte, incidentale sau consecvențiale cauzate de utilizarea acestor informații.

Drepturi de Autor: Conținutul acestui site este protejat de drepturi de autor și aparține SC ProDefence SRL. Orice redistribuire sau reproducere parțială sau totală a conținutului în orice formă este interzisă, cu excepția cazurilor în care aveți permisiunea expresă scrisă a noastră.

Legături Externe: Site-ul poate conține legături către alte site-uri externe. Aceste legături sunt oferite pentru comoditate și nu implică o aprobare a conținutului lor. SC ProDefence SRL nu este responsabilă pentru conținutul site-urilor externe.
Adresele web și IP-urile din articole pot conduce spre pagini compromise sau false, în funcție de specificul articolululi. Paginile noastre conțin analize de securitate cibernetică și articole de educație cibernetică, iar utilizatorul trebuie să facă distincția dintre ceea cele două și să se protejeze în permanență!

Modificări ale Disclaimer-ului: SC ProDefence SRL își rezervă dreptul de a modifica oricând acest disclaimer, iar orice modificare va fi efectivă imediat după publicarea sa pe site.

Pentru orice întrebări sau clarificări, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: [email protected].

Ultima actualizare 19.12.2023